Politik om beskyttelse af personlige oplysninger


Den ansvarlige part i henhold til databeskyttelseslovgivningen er:

 

Stephanie Bunk

Marktstr. 11

88677 Markdorf

telefon: 0151-63159303

 

Databeskyttelse

I det følgende vil vi gerne informere dig om vores privatlivspolitik. Her finder du oplysninger om indsamling og brug af personlige oplysninger, når du bruger vores websted. Vi overholder de gældende databeskyttelseslove i Tyskland. Du kan til enhver tid hente denne erklæring på vores websted. 

Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at dataoverførsel på internettet (f.eks. ved kommunikation via e-mail) er underlagt sikkerhedshuller og ikke kan beskyttes fuldstændigt mod tredjeparters adgang. 

Det er udtrykkeligt ikke ønsket at bruge kontaktoplysningerne i vores impressum til kommerciel reklame, medmindre vi har givet vores forudgående skriftlige samtykke, eller der allerede eksisterer en forretningsforbindelse. Udbyderen og alle de personer, der er nævnt på dette websted, gør hermed indsigelse mod enhver kommerciel anvendelse og videregivelse af deres data. 

 

Personlige oplysninger

Du kan besøge vores websted uden at angive personlige oplysninger. I det omfang der indsamles personoplysninger (f.eks. navn, adresse eller e-mail-adresse) på vores sider, sker det så vidt muligt på frivillig basis. Disse oplysninger videregives ikke til tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke. Hvis der skal etableres et kontraktforhold mellem dig og os, eller hvis dets indhold skal udvikles eller ændres, eller hvis du sender os en forespørgsel, indsamler og bruger vi personoplysninger fra dig, i det omfang det er nødvendigt til disse formål (inventeringsdata). Vi indsamler, behandler og bruger personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at gøre det muligt for dig at bruge hjemmesiden (brugsdata). Alle personoplysninger opbevares kun så længe, som det er nødvendigt for det angivne formål (behandling af din forespørgsel eller håndtering af en kontrakt). I denne forbindelse tages der hensyn til opbevaringsperioder i henhold til skatte- og handelslovgivningen. Efter ordre fra de kompetente myndigheder kan vi i enkelte tilfælde give oplysninger om disse data (inventaroplysninger), hvis det er nødvendigt med henblik på strafferetlig forfølgning, for at afværge fare, for at opfylde forfatningsbeskyttelsesmyndighedernes eller den militære kontraspionagetjenestes juridiske opgaver eller for at håndhæve intellektuelle ejendomsrettigheder.

 

SSL-kryptering

For at beskytte dine datas sikkerhed under overførslen bruger vi avancerede krypteringsprocedurer (f.eks. SSL) via HTTPS.

 

Indsamling af generelle oplysninger

Når du besøger vores websted, indsamles der automatisk oplysninger af generel karakter. Disse oplysninger (serverlogfiler) omfatter typen af webbrowser, det anvendte operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Der er udelukkende tale om oplysninger, som ikke gør det muligt at drage nogen konklusioner om din person. Disse oplysninger er teknisk nødvendige for at kunne levere indholdet af de websider, du har anmodet om, korrekt og er obligatoriske, når du bruger internettet. Anonyme oplysninger af denne art evalueres statistisk af os med henblik på at optimere vores tilstedeværelse på internettet og den bagvedliggende teknologi.

 

Registrering på vores websted

Når du registrerer dig for at bruge vores personlige tjenester, indsamles der nogle personlige oplysninger, såsom navn, adresse, kontakt- og kommunikationsoplysninger såsom telefonnummer og e-mailadresse. Hvis du er registreret hos os, kan du få adgang til indhold og tjenester, som vi kun tilbyder registrerede brugere. Registrerede brugere har også til enhver tid mulighed for at ændre eller slette de data, der blev opgivet under registreringen. Vi vil naturligvis også til enhver tid give dig oplysninger om de personoplysninger, vi har gemt om dig. Vi retter eller sletter også gerne disse data på din anmodning, forudsat at der ikke er nogen juridisk forpligtelse til at opbevare data. Hvis du vil kontakte os i denne forbindelse, bedes du bruge de kontaktoplysninger, der er angivet i slutningen af denne databeskyttelseserklæring.

 

Kommentarfunktion

Når brugere efterlader kommentarer på bloggen, gemmes ud over disse oplysninger også tidspunktet for deres oprettelse og det brugernavn, som den besøgende på webstedet tidligere har valgt. Dette er for vores sikkerheds skyld, da vi kan blive retsforfulgt for ulovligt indhold på vores websted, også selv om det er oprettet af brugerne.

 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil de oplysninger, du giver os, udelukkende blive brugt til dette formål. Abonnenterne kan også blive informeret pr. e-mail om forhold, der er relevante for tjenesten eller registreringen (f.eks. ændringer i nyhedsbrevstjenesten eller tekniske forhold).

Vi har brug for en gyldig e-mailadresse for at sikre en effektiv registrering. For at kontrollere, at en registrering faktisk er foretaget af ejeren af en e-mail-adresse, anvender vi "double-opt-in"-proceduren. Til dette formål registrerer vi bestillingen af nyhedsbrevet, afsendelsen af en bekræftelsesmail og modtagelsen af det svar, der hermed er anmodet om. Der indsamles ikke yderligere data. Oplysningerne anvendes udelukkende til udsendelse af nyhedsbrevet og videregives ikke til tredjeparter.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til opbevaring af dine personlige data og brugen af dem til udsendelse af nyhedsbrevet. Du vil finde et link til dette i hvert nyhedsbrev. Du kan også til enhver tid afmelde dig direkte på dette websted eller informere os om dit ønske om at gøre det ved hjælp af kontaktmuligheden i slutningen af denne databeskyttelsesmeddelelse.

 

Kontaktformular

Hvis du kontakter os via e-mail eller en kontaktformular, vil de oplysninger, du giver os, blive gemt med henblik på at behandle anmodningen og for eventuelle opfølgende spørgsmål.

 

Sletning eller blokering af data

Vi overholder principperne om dataforebyggelse og dataøkonomi. Vi opbevarer derfor kun dine personoplysninger så længe, som det er nødvendigt for at nå de formål, der er angivet her, eller som fastsat i de forskellige opbevaringsperioder, der er fastsat i lovgivningen. Når det respektive formål er ophørt eller disse perioder er udløbet, blokeres eller slettes de tilsvarende data rutinemæssigt i overensstemmelse med de lovbestemte bestemmelser.

 

Brug af Google Analytics

Dette websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google, Inc. (i det følgende benævnt "Google"). Google Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler, der placeres på din computer, til at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne bruger webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af webstedet, overføres til og gemmes af Google på servere i USA. På grund af aktiveringen af IP-anonymisering på disse websider vil din IP-adresse dog blive afkortet på forhånd af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester vedrørende webstedsaktivitet og internetbrug til webstedsoperatøren. Den IP-adresse, som din browser overfører som en del af Google Analytics, vil ikke blive slået sammen med andre Google-data.

Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vær opmærksom på, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle funktionerne på dette websted. Du kan også forhindre indsamling af data genereret af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) til Google og Googles behandling af disse data ved at downloade og installere det browser-plugin, der er tilgængeligt på følgende link: Browser add-on til at deaktivere Google Analytics.

Som supplement eller alternativ til browsertilføjelsen kan du forhindre sporing af Google Analytics på vores sider ved at klikke på dette link . Dette vil installere en opt-out-cookie på din enhed. Dette forhindrer Google Analytics i at indsamle data for dette websted og denne browser i fremtiden, så længe cookien forbliver installeret i din browser.

 

Indlejrede YouTube-videoer

På nogle af vores websteder indlejrer vi YouTube-videoer. Operatøren af de tilsvarende plugins er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA. Når du besøger en side med YouTube-plugin, oprettes der en forbindelse til YouTube-servere. Dette fortæller Youtube, hvilke sider du besøger. Hvis du er logget ind på din Youtube-konto, kan Youtube tildele din surfadfærd til dig personligt. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din Youtube-konto på forhånd.

Hvis en Youtube-video startes, bruger udbyderen cookies, der indsamler oplysninger om brugeradfærd.

Hvis du har deaktiveret lagring af cookies til Google-annonceprogrammet, skal du ikke forvente sådanne cookies, når du ser Youtube-videoer. Youtube gemmer dog også ikke-personlige brugsoplysninger i andre cookies. Hvis du ønsker at forhindre dette, skal du blokere lagringen af cookies i din browser.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse hos "Youtube" kan findes i udbyderens databeskyttelseserklæring på: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/. 

 

Sociale plugins

Social plugins fra nedenstående udbydere anvendes på vores websteder. Du kan genkende plugins ved, at de er markeret med det tilsvarende logo.

Oplysninger, som kan omfatte personoplysninger, kan sendes til tjenesteudbyderen via disse plugins og kan anvendes af tjenesteudbyderen. Vi forhindrer ubevidst og utilsigtet indsamling og overførsel af data til tjenesteudbyderen via en 2-klik-løsning. For at aktivere et ønsket socialt plugin skal det først aktiveres ved at klikke på den tilsvarende knap. Kun denne aktivering af plugin'et udløser også indsamling af oplysninger og overførsel af dem til tjenesteudbyderen. Vi indsamler ikke selv nogen personlige data ved hjælp af de sociale plugins eller om brugen af dem.

Vi har ingen indflydelse på, hvilke data et aktiveret plugin indsamler, og hvordan de bruges af udbyderen. På nuværende tidspunkt må det antages, at der etableres en direkte forbindelse til udbyderens tjenester, og at der i det mindste indsamles og anvendes IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger. Der er også mulighed for, at tjenesteudbyderne forsøger at gemme cookies på den anvendte computer. Se venligst databeskyttelsesoplysningerne for den pågældende tjenesteudbyder for at finde ud af, hvilke specifikke data der indsamles, og hvordan de anvendes. Bemærk: Hvis du er logget ind på Facebook på samme tid, kan Facebook identificere dig som besøgende på en bestemt side.

Vi har integreret følgende virksomheders knapper til de sociale medier på vores websted:

Facebook Inc. (1601 S. California Ave - Palo Alto - CA 94304 - USA)

Twitter Inc. (795 Folsom St. - Suite 600 - San Francisco - CA 94107 - USA)

Whatsapp

 

Din ret til adgang, berigtigelse, blokering, sletning og indsigelse

Du har til enhver tid ret til at få oplysninger om dine personlige oplysninger, som vi har gemt hos os. Du har også ret til at få dine personoplysninger rettet, blokeret eller slettet, bortset fra den obligatoriske opbevaring af data til forretningsmæssig behandling. Kontakt venligst vores databeskyttelsesansvarlige med henblik herpå. Du finder kontaktoplysningerne nederst på denne side.

For at der til enhver tid kan tages hensyn til en spærring af oplysninger, skal disse oplysninger opbevares i en spærringsfil med henblik på kontrol. Du kan også anmode om sletning af data, medmindre der er en lovbestemt arkiveringspligt. Hvis der er en sådan forpligtelse, blokerer vi dine data efter anmodning.

Du kan foretage ændringer eller tilbagekalde dit samtykke ved at underrette os herom med virkning for fremtiden.

 

Ændring af vores databeskyttelsesregler

Vi forbeholder os ret til at ændre denne databeskyttelseserklæring fra tid til anden, så den altid er i overensstemmelse med gældende lovkrav eller for at gennemføre ændringer af vores tjenester i databeskyttelseserklæringen, f.eks. ved indførelsen af nye tjenester. Den nye databeskyttelseserklæring gælder så for dit næste besøg.

 

Ret til information

Du har til enhver tid ret til gratis og uden forsinkelse at spørge om de oplysninger, vi har indsamlet om dig. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til brugen af dine personoplysninger med virkning for fremtiden. Hvis du ønsker oplysninger, bedes du kontakte udbyderen ved hjælp af kontaktoplysningerne i aftrykket. Hvis du har spørgsmål vedrørende databeskyttelse, bedes du sende os en e-mail eller kontakte vores databeskyttelsesansvarlige direkte: Stephanie Bunk

 

Databeskyttelseserklæringen blev oprettet med activeMind AG's databeskyttelseserklæringsgenerator.

 

Oplysninger om databehandling i forbindelse med Google Analytics

Dette websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google Ireland Limited. Hvis den dataansvarlige på dette websted er placeret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, udføres behandlingen af Google Analytics-data af Google LLC. Google LLC og Google Ireland Limited benævnes i det følgende "Google".

 

Google Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler, der placeres på din computer, til at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne bruger webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om den besøgendes brug af dette websted (herunder den forkortede IP-adresse), overføres normalt til en Google-server og gemmes der.

 

Google Analytics anvendes udelukkende med udvidelsen "_anonymizeIp()" på dette websted. Denne udvidelse sikrer anonymisering af IP-adressen ved at forkorte den og udelukker en direkte personlig reference. Ved hjælp af udvidelsen forkortes IP-adressen på forhånd af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og forkortet der. Den IP-adresse, der overføres af den pågældende browser inden for rammerne af Google Analytics, vil ikke blive sammenlagt med andre Google-data.

 

På vegne af webstedsoperatøren bruger Google de indhentede oplysninger til at evaluere brugen af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at levere andre tjenester til webstedsoperatøren i forbindelse med webstedsaktivitet og internetbrug (art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO). Den legitime interesse i databehandlingen ligger i optimering af dette websted, analyse af brugen af webstedet og tilpasning af indholdet. Brugernes interesser er tilstrækkeligt beskyttet af pseudonymiseringen.

 

Google LLC. giver en garanti baseret på standardkontraktbestemmelserne for at opretholde et passende databeskyttelsesniveau. De data, der sendes og er knyttet til cookies, bruger-id'er (f.eks. bruger-id) eller reklame-id'er, slettes automatisk efter 50 måneder. Sletning af data, hvis opbevaringsperiode er nået, sker automatisk en gang om måneden.

 

Indsamlingen af data fra Google Analytics kan forhindres ved at den besøgende på webstedet justerer cookie-indstillingerne for dette websted. Indsamlingen og lagringen af IP-adressen og de data, der genereres af cookies, kan også til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden. Det tilsvarende browser-plugin kan downloades og installeres på følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Den besøgende på webstedet kan forhindre indsamling af data fra Google Analytics på dette websted ved at klikke på følgende link. Der vil blive indstillet en opt-out-cookie, som vil forhindre fremtidig indsamling af data ved besøg på dette websted.

 

Yderligere oplysninger om Googles brug af data, indstillinger og muligheder for fravalg findes i Googles privatlivspolitik (https://policies.google.com/privacy) samt i indstillingerne for visning af reklamer fra Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

 

reCAPTCHA

For at beskytte dine henvendelser via internetformularen bruger vi tjenesten reCAPTCHA fra Google LLC (Google). Forespørgslen tjener til at skelne mellem, om input er foretaget af et menneske eller misbrugt af en automatiseret, maskinel behandling. Forespørgslen omfatter afsendelse af IP-adressen og eventuelt andre data, som Google har brug for til reCAPTCHA-tjenesten, til Google. Til dette formål overføres dine data til Google og bruges der videre. Din IP-adresse vil dog blive forkortet af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af denne tjeneste. Den IP-adresse, som din browser overfører som en del af reCaptcha, vil ikke blive slået sammen med andre data, som Google ligger inde med. De afvigende databeskyttelsesregler for Google-selskabet gælder for disse data. Du kan finde yderligere oplysninger om Googles databeskyttelsespolitik på: https://policies.google.com/privacy?hl=de.